OTA YHTEYTTÄ

Lähetä tiedostot masterointia varten

Alta löytyvällä lomakkeella voit lähettää meille kätevästi tarvittavat tiedot ja tiedostot masterointia varten. Otamme sinuun yhteyttä ennen työn aloitusta sopiaksemme tarkat speksit masteroinnin suhteen.

Lähetä masterointiin tiedostot

Yhteystietosi

Biisien tiedot

Lisää alta löytyvällä painikkeella lähetykseesi kaikki masteroitavat audio-tiedostot. Pakkaa jokainen masteroitava kappale omaksi erilliseksi ZIP-tiedostoksi. Tämä varmistaa että kappaleet tulevat varmasti ehjinä ja kokonaisina perille.

Varmista myös, että lähettämäsi audiot ovat jossakin pakkaamattomassa formaatissa (WAV, AIFF). Kappaleiden näytteenottotaajuudella tai bittisyvyydellä ei ole sinällään merkitystä, mutta vähimmäisvaatimus näille on 44.1 kHz / 16-bit.

Varmista myös, että miksauksen jäljiltä biiseihin on jätetty ns. headroomia sen verran, että maksimipiikit audiossa eivät ylitä -1 dB:tä.

Masteroinnin hinnasto

  • 50 € + alv / biisi (tasan tai alle 5 biisin tilaukset)
  • 40 € + alv / biisi (yli 5 biisin tilaukset)

Optiona DDP-image fyysisten levyjen painatusta varten 20 € + alv per albumi tai single.

Hinnat sisältävät tarvittavan määrän muutoskierroksia, niin että olet tyytyväinen lopputulokseen. Ennen työn aloittamista keskustelemme toiveistasi sekä mahdollisista referenssikappaleista. Valmiit masterit toimitamme sinulle sähköisesti latauslinkkinä.

 

Ota yhteyttä

Riku Turunen
[email protected]

Ota yhteyttä

Interwebbi Solutions
[email protected]
Laulunvainionkatu 7 A 7
33800 Tampere
Y-tunnus: 3133828-2 / FI31338282
Copyright © Interwebbi.com